„Dovol přírodě, aby tě naučila klidu.“ Eckhart Tolle

Maják Slapy | Malý rodinný kemp

Maják Slapy

Malý rodinný kemp „Maják Slapy“ se rozkládá na 108. vltavském říčním kilometru Slapské přehrady (souřadnice 49.740421, 14.369982). Je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek, ale také pro aktivní dovolenou u nejkrásnější české řeky a nedaleké přírodní rezervace Drbákov-Albertovy skály.

„Maják Slapy“ najdete v rekreační oblasti Sejce, zhruba 5 km od obce Nalžovice (viz kontakt). Možnost ubytování pro 50 osob ve 12 čtyřlůžkových chatkách (možnost přistýlky). Součástí areálu je jídelna, společenská místnost, sociální zařízení, volejbalové hřiště, stolní tenis, lodě, gril a půjčovna sportovních potřeb. Areál je zhruba 50 metrů od řeky.

Stejně jako je maják na moři symbolem bezpečí a klidu, tak i „Maják Slapy“ je Vaším klidným a pohodovým místem v dnešní hektické době. Přijeďte prostě „vypnout“!

V kempu je možno realizovat na co si vzpomenete ...


RODINNÁ REKREACE

Rodinná rekreace

• koupání ve Vltavě (vzdálenost od řeky je zhruba 50 m s pozvolným vstupem do vody)
• turistika různých stupňů náročnosti (tipy naleznete v sekci Okolí)
• vodní sporty (pramičky, kánoe, paddleboardy)
• sportovní klání (volejbal, malá kopaná, líný tenis, badminton, stolní tenis, šipky)
• cyklistika pro náročné (terénní tracky)
• grilování a pivo (dle Vašeho přání)
• rybaření a houbaření

RODINNÁ OSLAVA

Oslava

Bude Vám 18, 20, 50 nebo 100? Budete se ženit nebo vdávat? Chcete zapít svobodu? Vezměte svých 49 rodinných příslušníků nebo kamarádů a přijeďte to oslavit. Servis dle dohody a Vašich představ (minimalistické i maximalistické varianty). Pozor, termín je nutno rezervovat s velkým předstihem! Individuálně pak můžeme konfrontovat Vaše představy s realitou. Selátko na grilu, grilovačka, speciální pivko anebo jen využití samotného areálu?

RYBÁŘSKÁ VÝPRAVA

Rybářská výprava

Rybářský revír (číslo 401 022) patří pod Český rybářský svaz, Územní svaz města Prahy. Lov ryb je ú. n. Slapy povolen celoročně. Dravé druhy ryb (sumec, candát, štika, bolen) jsou hájeny od 1. ledna do 15. června. Lov přívlačí, hlubinou přívlačí a lov na nástražní rybku je povolen od 16. června do 31. prosince. V době od 16. června do 31. srpna je v celém revíru povolen lov tzv. 24hodinový lov ryb. Doklady, které potřebujete k rybolovu u nás je rybářský lístek a povolenka k lovu ryb (v případě potřeby lze zajistit v Sedlčanech). K dispozici 2x rybářská pramice včetně motoru (do 5HP bez VMP).

ŠKOLNÍ AKCE

Školní akce

Ideální prostor pro školní akce základních, středních a vysokých škol. Základna pro školní výlet, adaptační kurz nebo školu v přírodě. Stravování přímo v areálu. Soukromí a bezpečí pro školní kolektiv, kapacita maximálně pro 1-2 třídy. Překrásná příroda Slapské přehrady s nepřeberným množstvím sportovních a společenských aktivit. Pedagogům na vyžádání rádi zašleme podrobné topografie k výletům v okolí nebo tématické programy. Nabízíme individuální přístup a 100% spolupráci při Vašich přípravách. Individuálně zpracovaná kalkulace (na každých 10 studentů 1x pedagogický doprovod zdarma). Vezměte své studenty do opravdové přírody! :-)

FIREMNÍ AKCE

Zájmové a firemní akce

Kemp Maják Slapy poskytuje prostor pro pořádání firemních akcí a školení, teambuildingů, zážitkových akcí a vzdělávacích programů (pobytové kurzy jógy, volejbalu, angličtiny, veslování, plavání, zumby, střelby, mažoretek, němčiny, nohejbalu, první pomoci, karate, sebeobrany, kanoistiky, malování, atletiky, aerobiku, pěveckého sboru, meditace a mnoha dalších aktivit). K dispozici hřiště, společenská místnost, kuchyně. Ubytování v typizovaných elektrifikovaných chatkách. Nejste si jisti, zda by byl areál vhodný právě pro pořádání Vaší akce? Pojďme to zkonzultovat. Při plánování a přípravách nutno počítat s pobytem v PŘÍRODĚ!

DĚTSKÝ TÁBOR

Dětský tábor

Areál dlouhodobě sloužil jako dětský tábor a splňuje kompletní požadavky na pořádání tohoto druhu dětské akce. Vytvořte si zde Vaši táborovou základnu s celkovou kapacitou do 50 míst v chatičkách. K dispozici pitná voda, elektřina, plně vybavená kuchyně, oddělené sociální zařízení. Součástí areálu je společenská místnost (pro případ nepříznivého počasí) a sportovní hřiště (včetně možnosti zapůjčení sportovního vybavení - stolní tenis, kánoe včetně pádel a vest, fotbalové branky, volejbalové míče, líný tenis, pentanque, kuželky,...). K dispozici podrobné topografie okolí pro Vaši kvalitní přípravu včetně možnosti víkendového soustředění vedoucích. Termín a podmínky dle individuální domluvy.