Daniel Kop získává stříbro na mistrovství světa LRU v přívlači!

Na medaili v této disciplíně jsme si museli počkat šest let, ale čekání se vyplatilo a cenné kovy naše česká reprezentace přivezla hned dva. Stříbrnou medaili v soutěži jednotlivců vybojoval Daniel Kop a v celkovém bodování se české družstvo umístilo na bronzové příčce.

Letošní mistrovství světa v lovu ryb udicí (přívlač ze břehu), v pořadí už sedmnácté, se konalo od 30. května do 3. června na řece Cére ve francouzském Arpajon. Český tým vyjel bojovat ve složení Daniel Kop (získal 2. místo), Martin Foltýn (16. místo), Michal Čepelák (11. místo), Tomáš Čepelák (14. místo) a Martin Svoboda (náhradník).

Naši reprezentanti se pod vedením státního trenéra Jana Kropáčka a druhého trenéra Milana Měsíčka dokázali v tvrdé konkurenci 19 zúčastněných států výborně prosadit - všichni čtyři závodníci se umístili v první šestnáctce, což je v konkurenci 91 závodníků obrovský úspěch.

Zlatá medaile z celkového umístění putuje k závodníkům z Polska (jednotlivec i družstvo), stříbro v družstvech obsadilo Slovensko. Domácí Francie skončila na devátém místě.

K úspěchu přispěl velkou měrou také realizační tým ve složení: Jiří Podskalský, Michal Běhounek, Jan Nový, Jan Libjak a David Vojáček. Manažerem výpravy byl Ing. Libor Hakl.

msPrivlac2019 1 msPrivlac2019 2 new

 

msPrivlac2019 3

Výsledkovou listinu a propozice mistrovství najdete zde.

Celému družstvu srdečně gratulujeme!

Jana Zemánková, Tomáš Kočica

 


Hledání

Výukové a propagační předměty

triko triko2 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.

Tento web využívá k poskytování služeb cookies. Používáním tohoto webu udělujete souhlas s využitím cookies.
Ok