Naši junioři si vezou z Mistrovství světa v rybolovné technice 10 medailí

Od 18.7. do 21.7.2019 bojovali naši juniorští reprezentanti v rybolovné technice o medaile na Mistrovství světa, které se v letošním roce konalo ve Švýcarsku ve městě Grächen / St. Niklaus. Celkem se zde sešlo 51 závodníků z 10 států světa.

Účast na  mistrovství si v nominačních závodech vybojovala šestice juniorů ve složení Vojtěch Humpál, Josef Luxa nejml., Radek Zavadil, Tobias Kočkár, David Nejd a Milan Sepekář a tři juniorky Kateřina Bílková, Adéla Buráňová a Julie Šulová, a to pod vedením státního trenéra Karla Světelského a jeho asistenta Mgr. Jiřího Plachého

jun repre

A jak to tedy celé dopadlo? Družstvo dívek si veze domů 2. místo a družstvo juniorů 3. místo. Druhým vícemistrem světa v pětiboji se stal Tobias Kočkár, který vybojoval ještě bronz v disciplíně muška dálka. Josef Luxa vybojoval zlatou medaili v dálce zátěži, zlato také získala Adéla Buráňová v disciplíně arenberg a stříbro v mušce skish. Bronzové medaile dále získali i Kateřina Bílková za disciplíny arenberg a zátěž skish a Vojta Humpál za mušku skish.

Konečné výsledky v pětiboji našich reprezentantů:

junioři
 3. místo  Tobias Kočkár
 5. místo  David Nejdl
 8. místo  Radek Zavadil
 9. místo  Milan Sepekář
 10. místo  Josef Luxa nejml.
 20. místo  Vojtěch Humpál
juniorky
4. místo Julie Šulová
5. místo Kateřina Bílková
6. místo Adéla Buráňová

 

Všem gratulujeme. Další informace Vám přineseme v nejbližší době na našich webových stránkách a v časopise Rybářství.      

Odd. sportu a mládeže Rady ČRS


Výukové a propagační předměty

triko triko2 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.

Tento web využívá k poskytování služeb cookies. Používáním tohoto webu udělujete souhlas s využitím cookies.
Ok