Aktuální povolená denní doba lovu je: 05:00-22:00 na MP revírech a 7:00-17:00 na P revírech.

Nejčastěji hledané: MP revíry, P revíry, Rybářský řád, Rybářský kalendář

Startuje Mistrovství světa v muškaření ve Finsku

Vážení rybáři,

dnešním dnem ostartovala závodní část Mistrovství světa v muškaření, které v letošním roce hostí Finsko. Česká reprezentace je na místě připravena bojovat o cenné kovy - držíme palce!

Česká výprava ve složení Antonín Pešek (chytající trenér), Tomáš Adam, David Chlumský, Vojta Ungr, František Kouba, Tomáš Langer (náhradník) a Jiří Pejchar (vedoucí výpravy) dorazila do Finska v několikadenním předstihu, který věnovala především intenzivnímu tréninku na místních řekách a jezerech. Závodníky čeká pět ostrých kol ve třech dnech (tři na řekách Kitkajoki a Kuusinkijoki a dvě na jezerech Koverjusjarvi a Kylmaluoma, na kterých se bude lovit z lodí).  

Naši reprezentanti tak mají šanci potvrdit po pauze způsobené pandemií koronaviru fantastickou formu, kterou prokázali například stříbrem na MS v Tasmánii v roce 2019 či stříbrem z MS 2018, které proběhlo v Itálii.

O průběhu závodů podrobně informuje FB stránka Závodní muškaření v České republice, na které také najdete mnoho fotek z tréninků a zákulisí celého závodu.

Přejeme mnoho úspěchů a Petrův zdar!

232329123 3603068646484279 5621089898752968859 n

232329123 3603068646484279 5621089898752968859 n232329123 3603068646484279 5621089898752968859 n232329123 3603068646484279 5621089898752968859 n232329123 3603068646484279 5621089898752968859 n


MAIL

MAIL

Výukové a propagační předměty

triko triko2 

Objednávkový systém nabízí řadu zajímavých propagačních a výukových předmětů a oblečení s motivy sportovního rybolovu a Českého rybářského svazu. Také je zde možné objednat hostovací nečlenské povolenky na revíry územních svazů s doručením poštou. 

Objednávky zde

Časopis Rybářství

Časopis Rybářství již více než 100 let pravidelně přináší články ze světa sportovního rybolovu. Předplatné pro tento měsíčník je možné objednat zde.

Tento web využívá k poskytování služeb cookies. Používáním tohoto webu udělujete souhlas s využitím cookies.
Ok